VPN-toegang (telewerk)

Het zal u al vaker overkomen zijn : u bent thuis of ergens anders en u zou met uw PC graag hetzelfde willen doen als op kantoor. De VPN-dienstverlening zet deze wens om in werkelijkheid.

Thuis of op kantoor, geen verschil !

Om een document af te werken, hebt u absoluut behoefte aan die statistieken die op het netwerk staan. Of u moet de adressen kunnen terugvinden van uw contactpersonen die gisteren een mail stuurden. Of wat zat er weer in het bericht van Karel ? Zat ik nu maar op kantoor… denkt u. Maar dit is niet steeds mogelijk. Crisissen laten zich immers niet plannen en u hebt ook andere verplichtingen op andere plaatsen...

Een draagbare computer, uitgerust met onze VPN-oplossing, verleent u op transparante wijze toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Door gebruik te maken van een snelle internetverbinding, bereikt u het comfort dat u op kantoor gewoon bent.

Als een fluitje van een cent ...

En het werkt heel makkelijk. Eens de zaak geïnstalleerd is, en u de procedure van de beveiliging kent, dan gaat het heel makkelijk en comfortabel. U zou bijna vergeten dat u thuis aan het werk bent. U zult u vooral afvragen waarom u dit niet veel eerder hebt gedaan.

Standaardprocedure voor bestelling en aansluiting

Er bestaat een standaardkostenberekening en standaardprocedure voor aansluiting. Uw veiligheidsconsulent heeft hierin een rol te spelen. De installatie van de VPN-software op uw portable kan gebeuren door uw helpdesk.

De VPN-oplossing van Smals is een blijver. Het gebruiksgemak dat ontstaat eens de oplossing bestaat, is dermate dat iedereen dit verder blijft gebruiken en het aantal gebruikers blijft toenemen. Veel sneller dan we gedacht hadden toen we voor het eerst “VPN” in de mond namen.

Dienstenaanbod Extranet-Telewerk (29KB)PDF-logo