Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Nieuwe aanbestedingen

Deadline offertes:
De onderhavige opdracht voor aanneming van diensten wil Smals in staat stellen haar interne personeelsleden en de personeelsleden van haar leden cursussen te bieden over IT.
Deadline offertes:
Smals wenst met deze leveringenopdracht een DDI-oplossing (DNS, DHCP en IPAM) die de protocollen Bind 9 en DHCP respecteert van het Internet Systems Consortium (ISC).
Deadline offertes:
De opdracht beoogt de aankoop van een oplossing waarmee op servers, IT-infrastructuren en webtoepassingen kwetsbaarheidsscans kunnen worden uitgevoerd om een volledige lijst op te stellen.
Deadline offertes:
Onderhavige opdracht voor aanneming van diensten en curatieve onderhoud van HVAC-installaties voor de site van Smals voor een duur van 4 jaar vanaf 15/10/2024.
Deadline offertes:
De huidige opdracht beoogt de aankoop van multiplexers en transceivers (klassiek of DWDM) voor de vezellijnen tussen en in de datacenters.
Deadline offertes:
De huidige opdracht is een opdracht voor aanneming van verzekeringsdiensten : Verzekering Schade Materiaal, Arbeidsongevallenverzekering en Extra Wet, Verzekering van Algemene Burgerlijke Aansprakelijkheid.
Deadline offertes:
Levering van tank- en laadkaarten
De opdracht is verdeeld in twee percelen, namelijk de levering van tank- en laadkaarten.