Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Ondersteunende diensten

Dienstverlening gebonden aan ICT

Bij het ontwikkelen en onderhouden van informaticatoepassingen komen enkele belangrijke randactiviteiten naar voor.

 

Kadercontracten

Smals staat vaak voor de uitdaging om snel specifieke hardware te leveren, gekoppeld aan toepassingsontwikkelingen. Hetzelfde probleem stelt zich ook voor specifieke kennis die we "inkopen" bij consultants. Meestal betreft dit een tijdelijke inzet, waarbij we later de kennis overnemen van deze consultant en in eigen beheer onafhankelijk kunnen verder werken.

 

Informatieveiligheid

Dit is een zeer breed domein. Toegangsbeveiliging zorgt er bijvoorbeeld voor dat alleen de gemachtigde personen toegang hebben tot gevoelige informatie. Veiligheid betekent uiteraard ook bescherming tegen virussen ? Smals heeft zich gespecialiseerd in de veiligheidsproblematiek en heeft de nodige knowhow opgebouwd.

 

CRM-diensten

Vooraleer een nieuwe toepassing in productie te stellen, is gepaste communicatie met de gebruikers een noodzaak. Ook wanneer een nieuwe toepassing recent is geïnstalleerd zijn er veel vragen. De CRM-diensten van Smals geven een antwoord op deze behoeften.

 

Administratieoverschrijdende initiatieven

Uw dienstverlening staat niet op een eiland, maar is vaak verbonden met andere organisaties. Smals kan hier een coördinerende rol spelen.

 

Een goede optimalisatie begint met een goed advies

Smals stelt zich niet op als een commerciële instelling met een winstdoelstelling. Daardoor kunnen we ons onafhankelijk en objectief opstellen. De adviesverlening gaat over het hele scala van diensten die Smals aanbiedt.

Dienstenaanbod - Specialisaties (CRM,Eranova,...) (45KB)