Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Exploitatie

Evolutief en correctief onderhoud van bestaande toepassingen

Deze dienstverlening omvat het “just-in-time” uitvoeren van de toepassingen en de informatiesystemen. Ook het actueel of “up-to-date” houden ervan wordt verzekerd.

De exploitatie kan alle taken en handelingen omvatten die nodig zijn zowel voor de voorbereiding, de uitvoering als de naverwerkingen van het informatiesysteem. We kunnen evenwel ook bepaalde overeengekomen onderdelen van het geheel in exploitatie nemen.

Het onderhoud van de toepassingen omvat zowel het aanpassen aan de permanente evolutie van de toepassingsfunctionaliteiten als gevolg van de wijzigende wetgeving, als het opnemen van specifieke helpdeskopdrachten naar aanleiding van de uitvoeringen.

 

Ook voor realtime-systemen en portaaloplossingen

Bij toepassingen van het type “online in realtime” zien we toe op zowel de netwerk- en infrastructuurcomponenten als de toepassingen zelf. Hierdoor kunnen we incidenten snel en efficiënt ontdekken, opsporen, opvolgen en de nodige interventies uitvoeren. We doen dit voor toepassingen die bij ons geëxploiteerd worden voor onze leden maar ook voor andere toepassingen op afstand, zowel tijdens als buiten de kantooruren.

De bewaking van de kwaliteit is mede een garantie dat de exploitatie op een blijvende en performante wijze gebeurt. Tijdig een back-up, een gegevensreorganisatie en/of een archivering doorvoeren, garandeert de afgesproken antwoordtijden en de vereiste snelheid van bijwerking bij een “optimale conditie” van de databases.

Dienstenaanbod-Exploitatie-toepassingen (42 kB)

Follow us