Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Software ontwikkelen en onderhouden

Toepassingen & software ontwikkelen en onderhouden

Wat? egov-toepassingen ontwikkelen

Smals is een van de grote ICT-organisaties die toepassingen en software ontwikkelt, onderhoudt en volledig beheert voor de overheid.

Smals is van bij de aanvang van de informatisering van de overheid actief, en heeft dus geleidelijk alle ICT- kennis op de meest verschillende vlakken kunnen uitbouwen.

Daardoor kan Smals een zeer stabiele, beredeneerde aanpak aanbieden, met een zeer groot slaagpercentage.

Kenmerkend

Tailormade toepassingen: van A tot Z wordt software gemaakt en services daarrond aangeboden. Uitgangspunt zijn de heel specifieke behoeften van de opdrachtgever, die niet kunnen worden ondervangen door standaard softwarepakketten. Smals zal dan volwaardige software ontwikkelen volgens de regels van de kunst (zie verder), en een aangepaste infrastructuur uitbouwen.

Voorbeelden:

  • DMFA: een aangiftesysteem via verschillende kanalen( web, batch, telefonie) met ingebouwde kwaliteitscontroles, hergebruik van gegevens, financiële bewerkingen
  • Student@work: een internettoepassing, waarbij de studenten en werkgevers de tewerkstelling met een studentencontract kunnen afhandelen. Met een intensief gebruik van sociale media.

Softwarepakketten aanpassen: Smals heeft kunnen meesurfen op de ICT-evoluties en heeft competenties kunnen uitbouwen om software te configureren  op maat voor zijn klanten.

Technologieën: Java, .NET, Oracle, mysql, sqlserver, ESB, jBoss, web-technologie, BI (Business Intelligence) en data warehouse technologie.

In de software engineering hebben we onder meer structured programming,  test- en modeldriven technieken.

Voor de ontwikkeling van websites maakt Smals gebruik van Hippo/Drupal-software ( we geven ook consultancy in dit verband).

ROI: ervaring en expertise

Door de jaren lange ervaring heeft Smals de meest geschikte technologieën, methodieken, competenties kunnen ontwikkelen met de beste ROI.

 

Beschikbare diensten

  • Software Analyse: Analysten
  • Software Architectuur: Architecten
  • Software-ontwikkeling: Software-ontwikkelaars
  • Software Maintenance: Beheer van de release cyclus, met Evolutieve en Correctieve Maintenance
  • Development Support: Ondersteuning en tooling voor externe development teams
  • Data Quality Run: Kwaliteitsanalyse en -verbetering van gegevensbestanden
  • Project Management: projectleiders (CPL, PL, CPT)