Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Persbericht: Smals verwacht 160 nieuwe aanwervingen in 2010

Brussel, 20-01-2010

Eén van de grootste ICT-werkgevers in België, de vzw Smals, kon het voorbije jaar blijven groeien in omzet én in aantal werknemers. In 2009 traden 145 nieuwe medewerkers in dienst, goed voor een netto aangroei met 58 medewerkers naar een totaal van 1564, waarvan bijna 1100 ICTspecialisten. De omzet kwam 11% hoger uit, rondom 170 miljoen Euro.

In 2010 verwacht Smals een versnelling van het aantal aanwervingen, naar een bruto aangroei met 160 nieuwe medewerkers. De klanten van Smals, vooral organisaties in de sfeer van sociale zekerheid en gezondheid, blijven immers volop investeren in ICT. “We verwachten dat de druk op de budgetten in de publieke sector de volgende jaren verder oploopt. Informatisering is voor onze leden een investering in efficiëntie en toekomstgerichte werkprocessen”,  preciseert Frank Robben, gedelegeerd bestuurder van Smals.

Smals investeert al jarenlang in aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor ICT-specialisten, onder meer dankzij een competitieve verloning, promotiekansen, opleiding, flexibiliteit en aandacht voor het evenwicht werk-privé. Voor het tweede jaar op rij behaalde de organisatie het ‘Top Employer’-certificaat.

Over Smals

Smals is een ledenorganisatie die ICT-diensten levert aan publieke instellingen, onder meer in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Dankzij diepgaande technologische expertise, inzicht in de werkprocessen van zijn leden-klanten en wederzijdse schaalvoordelen levert Smals nieuwe toepassingen en omkaderende diensten met een hoge toegevoegde waarde. Al meer dan 70 jaar is Smals een pionier in de toepassing van informatietechnologie ten behoeve van de Belgische burgers en bedrijven.

Follow us