Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Persbericht - Smals plant 170 aanwervingen in 2011

CRF Institute roept Smals voor de derde keer uit tot Top Employer België

 

Persbericht – Brussel, 25 Februari 2011

Smals, de vzw die ICT-diensten levert aan publieke instellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, plant 170 nieuwe aanwervingen in 2011. Het aantal ligt in de lijn van vorig jaar, toen 188 nieuwe medewerkers zorgden voor een netto aangroei van een honderdtal. Uit onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute komt Smals bovendien voor de derde keer op rij naar voor als Belgische topwerkgever.

Het keurmerk ‘Top Employers België-Belgique’ wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria van het CRF Institute. Smals is één van de 43 organisaties die dit jaar het certificaat kregen voor 2011, onder meer dankzij zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden en goede training- en opleidingsmogelijkheden. “Vooral jonge, hoogopgeleide professionals beschouwen het keurmerk als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever”, vindt Ruud van Es, Country Manager Benelux bij Top Employers.

Smals trekt vooral ICT-specialisten aan met een interesse voor maatschappelijke thema’s als werk, gezin en gezondheid. “Smals ontwikkelt ICT-diensten met een tastbare impact voor alle Belgische burgers en bedrijven. Zelf zijn we een sociaal bedrijf waar rekening wordt gehouden met de mens achter de medewerker”, zegt Fanny Taildeman, HR-directeur bij Smals.

Smals is één van de grootste ICT-organisaties in België met 1657 werknemers en een jaaromzet van 179 miljoen Euro in 2010. Ongeveer 70% van alle Smals-medewerkers zijn ICT-specialisten. Zij werken elke dag aan grensverleggende projecten zoals de uitbouw van het eHealth-platform, de digitale hoeksteen voor een kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg in België.

Top Employers België in 2011

Accor, AGC Glass Europe, Avanade, AVEVE Groep, AXA, Barco, BASF Antwerpen, Bayer, Belgacom, BESIX Group, British American Tobacco, BTC, Capgemini, Groep Colruyt, CSC, D'Ieteren, Daikin Europe N.V., DEME, Elia, Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, IMEC, ING, Japan Tobacco International, K.U.Leuven, Kluwer, KPMG, Makro Cash & Carry, ORMIT, PepsiCo, Randstad, Samsung Electronics, SAS, Sibelga, Smals, Sogeti, SPIE, Umicore, Unilin, USG People, Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), UZ Brussel, UZ Gent, UZ Leuven

Over Smals 

Smals is een ledenorganisatie die ICT-diensten levert aan publieke instellingen, onder meer in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Dankzij diepgaande technologische expertise, inzicht in de werkprocessen van zijn leden-klanten en wederzijdse schaalvoordelen levert Smals nieuwe toepassingen en omkaderende diensten met een hoge toegevoegde waarde. Al meer dan 70 jaar is Smals een pionier in de toepassing van informatietechnologie ten behoeve van de Belgische burgers en bedrijven.

Over Top Employers

Sinds 1991 heeft het CRF Institute haar eigen onderzoek en projectmethodologie ontwikkeld. Het CRF Institute is internationaal actief in 12 landen. Ieder jaar presenteert zij de gecertificeerde organisaties en hun unieke propositie in de uitgave Top Employers. Het project Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken en behouden van talent bij meer dan 2500 toonaangevende bedrijven over de hele wereld. Voor meer informatie, ga naar www.topemployers.be

Persbericht in PDF-formaat